Κύριος Προγράμματα περιήγησης Πώς να ανακτήσετε τις φωτογραφίες του Google Backup
Προγράμματα περιήγησης

Πώς να ανακτήσετε τις φωτογραφίες του Google Backup

Πώς να ανακτήσετε τις φωτογραφίες του Google Backup
Anonim

Διαγράψτε τυχαία κάτι; Υπάρχει μια λύση για αυτό

Image
  • Κάντε κλικ στο εικονίδιο ρολογιού στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, στα αριστερά του εικονιδίου κάδου απορριμμάτων.

  • Θα δείτε ένα μήνυμα που αναβοσβήνει στο κάτω μέρος της οθόνης που αναφέρει, Επαναφορά στοιχείων στη βιβλιοθήκη.

    Πώς να ανακτήσετε τις φωτογραφίες αντιγράφων ασφαλείας του Google στο Android

    1. Επαναφέρετε τις φωτογραφίες από το αντίγραφο ασφαλείας της Google στη συσκευή σας Android ανοίγοντας την εφαρμογή Google Photos.

    2. Αγγίξτε το μενού οριζόντιας μπάρας στην επάνω αριστερή πλευρά της οθόνης και από το αναδυόμενο μενού, πατήστε Κάδος απορριμμάτων.

      Image
    3. Αγγίξτε τη λέξη Επαναφορά στην επάνω αριστερή πλευρά της οθόνης.

      Image
    4. Ένας διαφανής κύκλος θα εμφανιστεί στην επάνω αριστερή πλευρά κάθε φωτογραφίας στον κάδο απορριμμάτων.

      Image
    5. Αγγίξτε τον κύκλο για κάθε φωτογραφία που θέλετε να επαναφέρετε.

    6. Αφού επιλεγούν όλες οι φωτογραφίες που θέλετε να επαναφέρετε, πατήστε Επαναφορά στο κάτω μέρος της οθόνης.

      Πώς να ανακτήσετε τις φωτογραφίες αντιγράφων ασφαλείας του Google στο iPhone

      1. Για να επαναφέρετε τις εικόνες που κατά λάθος διαγράψατε στο iPhone σας, ανοίξτε την εφαρμογή Google Photos και πατήστε το οριζόντιο εικονίδιο μενού στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης

      2. Ένα αναδυόμενο παράθυρο θα γεμίσει την αριστερή πλευρά της οθόνης. Πατήστε το Κάδος απορριμμάτων .

        Image
      3. Αγγίξτε τη λέξη Επαναφορά στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης.

      4. Κάθε φωτογραφία στους σκουπίδια σας θα έχει τώρα έναν κύκλο στο επάνω αριστερό μέρος της φωτογραφίας. Πατήστε τον κύκλο κάθε φωτογραφίας που θέλετε να επαναφέρετε.

      5. Μόλις ολοκληρώσετε την επιλογή των εικόνων και των βίντεο που θέλετε να κρατήσετε, πατήστε Επαναφορά στην κάτω δεξιά πλευρά της οθόνης.

        Τι συμβαίνει όταν επαναφέρετε μια φωτογραφία Google

        Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία επαναφοράς από την Google, όλες οι φωτογραφίες ή τα βίντεο που έχετε επιλέξει θα εμφανιστούν αυτόματα στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών Google και θα εμφανιστούν επίσης σε όλα τα λευκώματα φωτογραφιών Google που έχετε προσθέσει στο παρελθόν στις φωτογραφίες. Τώρα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις φωτογραφίες από οποιαδήποτε συσκευή έχει συνδεθεί στο λογαριασμό.

        Τι να κάνετε εάν η φωτογραφία δεν είναι στον κάδο απορριμμάτων

        Αν δεν μπορείτε να βρείτε τις φωτογραφίες σας που λείπουν από τον κάδο απορριμμάτων και είστε εκτός του χρονικού πλαισίου λήξης των 60 ημερών, εξακολουθείτε να υπάρχει κάποια ελπίδα για την αποκατάσταση των χαμένων φωτογραφιών σας.

        • Όταν διαγράφετε φωτογραφίες και βίντεο στο Google Photos, η Google δεν τα διαγράφει αυτόματα από το Blogger, το YouTube ή το Gmail. Για να διαγράψετε φωτογραφίες από αυτές τις υπηρεσίες, πρέπει να τις διαγράψετε σε κάθε υπηρεσία. Εάν έχετε προσθέσει κάποια από τις φωτογραφίες σε κάποια από αυτές τις υπηρεσίες, οι φωτογραφίες σας θα εξακολουθούν να υπάρχουν.
        • Ελέγξτε όλα τα άλμπουμ φωτογραφιών Google για να δείτε αν η φωτογραφία που αναζητάτε μπορεί να κρύβεται εκεί.
        • Αν έχετε πολλούς λογαριασμούς Google, συνδεθείτε στους άλλους λογαριασμούς για να δείτε αν η φωτογραφία μπορεί να αποθηκευτεί εκεί.
        • Αν μοιράσατε τη φωτογραφία με κάποιον άλλο, ζητήστε από τους χρήστες να ελέγξουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους ή το χώρο αποθήκευσης της συσκευής για να διαπιστώσουν εάν οι φωτογραφίες εξακολουθούν να υπάρχουν.

        Μπορείτε να διαγράψετε μόνο φωτογραφίες από ένα άλμπουμ φωτογραφιών Google εάν είστε ο κάτοχος των φωτογραφιών. Δεν μπορείτε να διαγράψετε φωτογραφίες από ένα άλμπουμ που δεν είστε κύριος. Μόνο ο κάτοχος μπορεί να καταργήσει φωτογραφίες από κοινόχρηστο άλμπουμ.

        Το Google Photos δεν συγχρονίζει τις συσκευές; Δοκιμάστε αυτό

        Εάν οι συσκευές σας δεν φαίνεται να συγχρονίζονται σε όλες τις συσκευές σας, ανοίξτε το μενού Φωτογραφιών Google και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις για να βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένο το Google Backup and Sync.